ΑΕΚ σημαίνει ένωση – Η κίνηση ανθρωπιάς του Patissia club για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη Θεομηνία! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ σημαίνει ένωση – Η κίνηση ανθρωπιάς του Patissia club για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη Θεομηνία! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η πρωτοβουλία ανθρωπιάς των μελών του ΑΕΚ Patissia club και η προσφορά οικονομικής βοήθειας για οικογένειες που βρέθηκαν σε συνθήκες εξαθλίωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ σημαίνει ένωση. Σημαίνει ανθρωπιά, συμπαράσταση στο συνάνθρωπο. Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν αποδείξει πολλές φορές έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο τους, που επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, λίγες ημέρες έπειτα από την καταστροφή που προξενήθηκε στη Θεσσαλία (και σε άλλες περιοχές της χώρας) από τη Θεομηνία.

Τα μέλη του ΑΕΚ Patissia Club, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, έκαναν αυτό που αισθάνθηκαν μέσα από την ψυχή τους, για οικογένειες που βρίσκονται στο έλεος του Θεού έπειτα από το κακό που τους βρήκε.

Έστω και εάν οι εποχές είναι εξαιρετικά δύσκολες, τα μέλη του club συγκέντρωσαν χρήματα που προσέφεραν σε τρεις οικογένειες, σε Λάρισα, Καρδίτσα και Βόλο. Μάλιστα, ήταν άμεση η κινητοποίηση και πριν από λίγες ημέρες, μέλος του συνδέσμου ταξίδεψε στις πληγείσες περιοχές και προσέφερε αυτοπροσώπως τα χρήματα στις οικογένειες που βιώνουν τον εφιάλτη. Όπως είχαν κάνει πολλές φορές ακόμα κατά το παρελθόν, όταν βρέθηκαν δίπλα σε όποιον είχε ανάγκη.

ΑΕΚ σημαίνει ένωση – Η κίνηση ανθρωπιάς του Patissia club για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη Θεομηνία! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ σημαίνει ένωση – Η κίνηση ανθρωπιάς του Patissia club για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη Θεομηνία! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ σημαίνει ένωση – Η κίνηση ανθρωπιάς του Patissia club για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη Θεομηνία! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ σημαίνει ένωση – Η κίνηση ανθρωπιάς του Patissia club για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη Θεομηνία! (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ σημαίνει ένωση – Η κίνηση ανθρωπιάς του Patissia club για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη Θεομηνία! (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X