Θέμα στην Αργεντινή η νίκη της ΑΕΚ: «Θρίαμβος της ομάδας του Αλμέιδα, σπουδαίο να κερδίζεις αγγλική ομάδα ως φιλοξενούμενος»

Θέμα στην Αργεντινή η νίκη της ΑΕΚ: «Θρίαμβος της ομάδας του Αλμέιδα, σπουδαίο να κερδίζεις αγγλική ομάδα ως φιλοξενούμενος»
Photo Credits: INTIME

Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα, του Εζέκιελ Πόνσε και του Σέρχιο Αραούχο, η σπουδαία νίκη της ΑΕΚ παίζει στον τύπο της Αργεντινής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την απίθανη νίκη της ΑΕΚ ασχολείται η ποδοσφαιρική υφήλιος και έτσι μετά τον αγγλικό τύπο ήρθε η σειρά των ΜΜΕ της Αργεντινής να κάνουν θέμα την επικράτηση της Ένωσης.

«Θρίαμβος της ΑΕΚ του Αλμέιδα» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της αργεντινίκης OLE.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι καθιερωμένη ως το πιο ποιοτικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Έτσι, το να κερδίσεις ως φιλοξενούμενος μια αγγλική ομάδα είναι σπουδαίο. Ειδικά όταν το πετυχαίνει μια ομάδα από ένα κατώτερο πρωτάθλημα, όπως η Ελλάδα. Το πέτυχε η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα» αναφέρει, επίσης.

Γίνεται κατόπιν αναφορά στην παρουσία του Πόνσε και του Αραούχο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το άρθρο καταλήγει: «Η νίκη της ΑΕΚ ήταν μια μεγάλη έκπληξη».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X