Μάικλ Όουεν: «Απίστευτο το γκολ του Σιντιμπέ, η ΑΕΚ έδωσε μαθήματα στην Μπράιτον» (VIDEO)

Μάικλ Όουεν: «Απίστευτο το γκολ του Σιντιμπέ, η ΑΕΚ έδωσε μαθήματα στην Μπράιτον» (VIDEO)

Πώς σχολίασε ο Μάικλ Όουεν τη νίκη της ΑΕΚ και την ήττα της Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάικλ Όουεν σχολίασε για λογαριασμό του TNT Sports τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γκολ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

«Απίστευτο τελείωμα! Το είχαν σχεδιάσει. Εγώ με το κεφάλι δεν έχω πετύχει τόσα γκολ, δεν μπορούσα να σκοράρω με κεφαλιά από τόσο μακριά (γέλια). Ήταν πολύ ποιοτικό γκολ, αλλά τα άλλα δύο της ΑΕΚ είχαν αρκετή δόση τύχης», ανέφερε ο Άγγλος μεγάλος φορ του παρελθόντος.

Το σχόλιο του Άγγλου παλαίμαχου άσου:

 

 

«Η Μπράιτον πήρε πολύτιμα μαθήματα. Το πρόβλημα ήταν ότι όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συχνά τέτοιες περιστάσεις μπορεί να γίνουν πιο σημαντικές από το παιχνίδι καθεαυτό και χάνεις τη συγκέντρωση. Είναι το πρώτο βήμα ενός μακριού ταξιδιού στην Ευρώπη για την Μπράιτον, καθώς με τον τρόπο που παίζουν θα έχουν σταθερή παρουσία και τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

«Αν είναι να χάσεις ένα παιχνίδι, καλύτερα να είναι στην αρχή, γιατί έχεις αρκετό καιρό για να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Θα πρέπει όμως να πας να κερδίσεις σε μια δύσκολη έδρα, όπως του Άγιαξ ή της Μαρσέιγ. Αν κάνουν τρεις νίκες, πιστεύω πως θα έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν. Μπορούν να τα καταφέρουν», κατέληξε.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X