Οι Μπλέιζερς θέλουν να δώσουν τον Λίλαρντ

Οι Μπλέιζερς θέλουν να δώσουν τον Λίλαρντ
Photo Credits: INTIME

Οι Μπλέιζερς θέλουν να τελειώσουν σύντομα το θέμα της... σαπουνόπερας του Ντέιμιαν Λίλαρντ, με τον στόχο τους να είναι να έχει παραχωρηθεί με ανταλλαγή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συζητήσεις για παραχώρηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ έχουν θεωρητικά παγώσει. Με κάποιο τρόπο όμως, κάθε μέρα προκύπτει και κάποιο νέο. Μετά λοιπόν την είδηση ότι οι Μπουλς έχουν προσεγγίσει τους Μπλέιζερς, νέες πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το Πόρτλαντ θέλει να τελειώνει άμεσα με την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα, ο στόχος των Μπλέιζερς είναι να έχουν παραχωρήσει με ανταλλαγή τον σταρ τους πριν από την έναρξη του training camp τους στις 3 Οκτωβρίου. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να έχουν περισπασμούς όταν ξεκινήσει η σεζόν. Το νέο δεδομένο της υπόθεσης ωστόσο είναι ότι ίσως στην κουβέντα μπουν οι Σανς.

Το Φοίνιξ ωστόσο δεν σκοπεύει να μπει στην κουβέντα ως ομάδα που θέλει τον Λίλαρντ, αφού έχει ήδη τους Μπράντλι Μπιλ και Ντέβιν Μπούκερ στις θέσεις των γκαρντ. Ο στόχος των Σανς φέρεται να είναι να μπει ως τρίτη ομάδα – απορροφώντας τον Γιουσούφ Νούρκτς – προκειμένου να στείλει τον ΝτιΆντρε Έιτον στους Μπλέιζερς. Σε αυτό το σενάριο προφανώς ο Λίλαρντ θα καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Ίσως στο Μαϊάμι, που θα στείλει ένα πακέτο χτισμένο γύρω από τον Τάιλερ Χίρο ή τους Μπουλς, που θα στείλουν ένα πακέτο χτισμένο γύρω από τον Ζακ ΛαΒίν.

Όπως και να έχει πάντως, φαίνεται ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του Λίλαρντ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X