ΑΕΚ: Πρώτη νίκη σε αγγλικό έδαφος μετά το 3-2 στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι το 1976

ΑΕΚ: Πρώτη νίκη σε αγγλικό έδαφος μετά το 3-2 στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι το 1976
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με αφορμή τη μεγάλη νίκη στο Μπράιτον, θυμήθηκε την πρώτη επικράτηση της ομάδας σε αγγλικό έδαφος, με το 3-2 επί της Ντέρμπι Κάουντι το 1976

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία τεράστια νίκη πέτυχε χθες το βράδυ η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-2 της Μπράιτον για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η «Ένωση» με ανάρτηση στα social media για τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση θυμήθηκε» το πρώτο της κιτρινόμαυρο «διπλό» στη Νησί.

Συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου του 1976 η ΑΕΚ του Φράντισεκ Φάντροκ είχε νικήσει την Ντέρμπι Κάουντι εκτός έδρας και πάλι με 3-2, στην πορεία του «Δικεφάλου» μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA.

«Επος της Νταμπλούχου Ελλάδας στην έδρα μιας από τις καλύτερες αγγλικές ομάδες, με γκολάρες από Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε! Ιστορική νίκη για την ΑΕΚ που πήγε με πολλά προβλήματα στο Μπράιτον, κι όμως άφησε άφωνη την Ευρώπη! Πρώτη νίκη σε αγγλικό έδαφος μετά το 3-2 στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι το 1976», αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η Ένωση επισκέφθηκε για έβδομη φορά την Αγγλία στα Κύπελλα Ευρώπης, έχοντας χάσει πέντε φορές χωρίς να σκοράρει. Αυτό το ρεκόρ καταρρίφθηκε χθες αφού οι κομάντος του Ματίας Αλμέιδα όχι μόνο σκόραραν (3 γκολ), αλλά έφυγαν και με το διπλό από την έδρα της Μπράιτον, η οποία θεωρείται μία από τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X