Conference League: Διπλό με ανατροπή (2-3) για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Ελσίνκι

Conference League: Διπλό με ανατροπή (2-3) για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Ελσίνκι
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Conference League με το… δεξί, ανατρέποντας το σκορ και κερδίζοντας την Ελσίνκι (2-3)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγχωτικό αλλά ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα (35’), όμως στο δεύτερο το… γύρισε, με Κουλιεράκη στο 55’, Ντεσπόντοφ στο 81’ και Μπράντον Τόμας στο 90’+4′.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο «δικέφαλος του Βορρά» υπέπεσε σε πέναλτι, με τον Κοτάρσκι να μην μπορεί να σταματήσει τον Ραντούλοβιτς, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-3.

Το ματς

Μολονότι στα πρώτα 25 λεπτά του ματς ο ΠΑΟΚ ήλεγχε τον ρυθμό, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, και από εκεί και έπειτα είδε την Ελσίνκι να ισορροπεί το παιχνίδι.

Ο Ραντούλοβιτς έφτασε κοντά στο γκολ 35’, ο Κοτάρσκι έκανε την επέμβαση, όμως στο κόρνερ που κέρδισαν οι Φινλανδοί, ο Μπαντέ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μοναδική καλή στιγμή για τον «Δικέφαλο» το σουτ του Ντεσπόντοφ στο 40ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο στο 2ο μέρος να βρει γκολ ισοφάρισης και τα κατάφερε. Η «πολιορκία» του είδε αρχικά τον Εστ να νικάει τους Ντεσπόντοφ (47’) και Σβαμπ (49’), ενώ ο Εκόνγκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 48’, τη στιγμή που και οι Φινλανδοί είχαν δοκάρι με τον Ραντούλοβιτς.

Ωστόσο, μία από τις πολλές καταπληκτικές εκτελέσεις του Ντεσπόντοφ, βρήκε αποδέκτη στην μεγάλη περιοχή τον Κουλιεράκη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά στο 55’ και ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πίεζε, αναζητούσε το γκολ και αυτό ήρθε στο 81ο λεπτό σε μία… περίεργη φάση. Ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ντεσπόντοφ πραγματοποίησε ένα αδύναμο σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ξεγέλασε τον Εστ και κατέληξε στα δίκτυα για το 2-1 του ΠΑΟΚ και την ανατροπή.

Ο Τάισον έστρωσε υπέροχα στον Μπράντον Τόμας μετά από μία υποδειγματικά εκτελεσμένη αντεπίθεση και ο Ισπανός πέτυχε το 3ο γκολ των Θεσσαλονικιών, ενώ η Ελσίνκι μείωσε στο τελικό σκορ (3-2) στο 90+9’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραντούλοβιτς.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ελσίνκι (Τ. Κορκεάκουνας): Μαένπα (13’ Εστ), Ραϊτάλα, Ντα Γκράκα, Τοίβιο, Χαμαλάινεν (62’ Κέσκινεν), Λίνγκμαν, Κανελλόπουλος (76’ Παανάνεν), Σοίρι, Μπαντέ (62’ Κουάσιβι-Μπενίσαν), Χετεμάι (61’ Τανάκα), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Τρουστ-Εκόνγκ, Κετζιόρα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (67’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (75’ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (67’ Τάισον), Σαμάτα (75’ Τόμας).

7ος ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική
Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 2-3
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Αμπερντίν 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 3 3-2
2. Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3 2-1
3. Ελσίνσκι 0 2-3
3. Αμπερντίν 0 1-2

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X