Ολη η ΑΕΚ ήταν δίπλα στον Γεωργαμλή στην πρώτη συγκέντρωση: Μαύρος-Μανωλάς-Ατματσίδης εκεί, έστειλε μήνυμα στήριξης ο Νεστορίδης!

Ολη η ΑΕΚ ήταν δίπλα στον Γεωργαμλή στην πρώτη συγκέντρωση: Μαύρος-Μανωλάς-Ατματσίδης εκεί, έστειλε μήνυμα στήριξης ο Νεστορίδης!
Photo Credits: INTIME

Η οικογένεια της ΑΕΚ κοντά στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή σε αυτή την μεγάλη μάχη για τη Δημαρχία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, έγινε μία… ανάσα από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τόσο… ΑΕΚ μαζεμένη εκεί, και με τον Γεωργαμλή εκ των πρωτεργατών εκ μέρους του Δήμου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, για να γίνουν όλα όσα πρέπει στην κατασκευή του γηπέδου.

Χθες λοιπόν στην συγκέντρωση του που ξεπέρασε τα 500 άτομα στο εκλογικό κέντρο και είχε παλμό, συνθήματα και καπνογόνα, δίπλα στον αγαπημένο τους «Κόκο» ήταν όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Οι παλαίμαχοι της Ένωσης που είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζουν σε όλα, καθώς και εκπρόσωποι του γηπέδου και της ΠΑΕ ΑΕΚ, άλλωστε είναι γνωστή η βαθιά εκτίμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς το πρόσωπο του Γεωργαμλή για όλα όσα έχει προσφέρει.

Έτσι, εκεί βρέθηκαν οι Μαύρος-Μανωλάς-Ατματσίδης, ενώ ο Κώστας Νεστορίδης έστειλε μήνυμα να διαβαστεί – (ο γιος του είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο), όπως και οι Σταθόπουλος, Κεφαλίδης, Καραγκιοζόπουλος (επίσης υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο), Βασιλόπουλος, Σταματής, Καραφέσκος, Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος Θεοδωρόπουλος.

Μάλιστα, στο βήμα για να εκφράσουν δημόσια την στήριξη τους στον Γεωργαμλή ανέβηκαν για να μιλήσουν ο Στέλιος Μανωλάς και ο Γιώργος Καραφέσκος.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν εκεί ο Γιάννης Μπίλιος από το γραφείο Τύπου, καθώς διοίκηση και ομάδα έλειπαν στην Αγγλία για το ματς με την Μπράιτον, ενώ παρούσα ήταν και η Έφη Μαυροπούλου, Υπεύθυνη του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena». Εκεί και τα δύο αδέρφια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος και Φίλιος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X