Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ (21/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ (21/9)

Το κουπόνι του στοιχήματος γεμίζει με προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ από τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λέγκια-Αστον Βίλα        19:45

H Λέγκια είναι 7 σερί ματς αήττητη. Από την πλευρά της η Αστον Βίλα έχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν με 5 νίκες σε 7 επίσημα ματς. Υπάρχει μεγάλη ποιοτική διαφορά υπέρ της Αστον Βίλα που υπολογίζει και στον εξπέρ τέτοιων διοργανώσεων Ουνάι Εμερι. Φιλοδοξεί να φτάσει μακριά στο θεσμό.

Προγνωστικό στοιχήματος: Αν η αγγλική ομάδα ασχοληθεί σοβαρά με τον αγώνα θα τον καθαρίσει από το πρώτο μέρος. Διπλό.

Ζρίνσκι – ΑΖ Αλκμααρ    19:45

Το αστέρι της σεζόν της Ζρίνσκι μέχρι στιγμής είναι ο Βόσνιος επιθετικός Νεμάνια Μπίλμπια, ο οποίος έχει σκοράρει εννέα γκολ σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων επτά στις έξι τελευταίες του εμφανίσεις. Η AZ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, ενώ ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει σημειώσει έξι γκολ στους τέσσερις πρώτους αγώνες της Eredivisie φέτος.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η ολλανδική ομάδα θα περάσει άνετα από τη Βοσνία. Διπλό.

Αφού τερμάτισε δευτεραθλήτρια την περασμένη σεζόν, η Γκενκ θέλει να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο στο Βέλγιο από το 2018/19. Ήταν ασυνεπείς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας τρεις, δύο ισοπαλίες και έχασαν ένα από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο Γιουρόπα αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό.  Η Φιορεντίνα έχει αγωνιστεί για την σταθερότητα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, χωρίς όμως να έχει καταγράψει διαδοχικές νίκες. Πριν από την ήττα του Σαββατοκύριακου από την Αταλάντα, ο εξτρέμ Νικολάς Γκονζάλες είχε συνεισφέρει τέσσερα από τα οκτώ γκολ της.

Προγνωστικό στοιχήματος: Σε κακή κατάσταση και οι δυο. Ανοικτό σε όλα παιχνίδι. Ισοπαλία με γκολ.

Φερεντσβάρος – Τσουκαρίτσκι  19:45

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος έχει σκοράρει 27 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Βάργκας έχει πετύχει οκτώ από αυτά με τον Αντάμα Τραορέ να έχει επτά.
Η Τσουκαρίτσκι τελείωσε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με το 2-1 επί του Ερυθρού Αστέρα το Σάββατο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Οι Μαγυάροι δεν θα έχουν πρόβλημα κόντρα στους αδύναμους Σέρβους. Ασος και όβερ στη Βουδαπέστη.

Αϊντραχτ Φρ.-Αμπερντίν             19:45

Διαβάστε περισσότερα στο betone.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X