Το απίστευτο δώρο του Φέντερερ στους θαυμαστές του (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο δώρο του Φέντερερ στους θαυμαστές του (ΦΩΤΟ)

Ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο Ρότζερ Φέντερερ για να ευχαριστήσει τους φανατικούς θαυμαστές του για τη στήριξή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tages-Anzeiger, ο θρυλικός τενίστας κάλεσε το fan club του “fans4roger” σε κρουαζιέρα στη λίμνη της Λουκέρνης και 280 άτομα από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν αυτόν τον μήνα στην Ελβετία για να ζήσουν μια απίστευτη εμπειρία!

Ο Ρότζερ πέρασε τέσσερις ώρες πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Diamant, μίλησε με τους θαυμαστές του και έβγαλε φωτογραφίες με όλους, αφού είχε φροντίσει να έχει μαζί του επαγγελματία φωτογράφο (αλλά και συνεργείο του Swiss Tourism).

Πώς διοργανώθηκε όλο αυτό; Το fan club ρώτησε πριν μερικούς μήνες τον ατζέντη του Ελβετού σούπερ σταρ αν θα μπορούσαν να καλέσουν τον Φέντερερ σε μια τιμητική εκδήλωση για την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Η απάντηση που πήραν ήταν ότι ο ίδιος ο Φεντ τούς προσκαλεί σε ένα διαφορετικού τύπου event και το ρανετβού κλείστηκε τον περασμένο Απρίλιο, χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες. Τηρήθηκε, μάλιστα, άκρα μυστικότητα, μέχρι να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες ο ίδιος ο «βασιλιάς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο fan club ιδρύθηκε το 2005 και θα διαλυθεί στο τέλος του χρόνου.

Το απίστευτο δώρο του Φέντερερ στους θαυμαστές του (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X