Βαθμολογία UEFA: Ξέφυγε η Δανία, την Πέμπτη στην μάχη η Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: Ξέφυγε η Δανία, την Πέμπτη στην μάχη η Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Η Δανία πήρε πόντους στη βαθμολογία της UEFA μετά την ισοπαλία της Κοπεγχάγης και ξέφυγε από την Ελλάδα, η οποία μπαίνει αύριο στη "μάχη" των ομίλων με 4 ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κοπεγχάγη ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γαλατάσαραϊ στην πρώτη αγωνιστική του Champions League και έδωσε στη Δανία 500 πόντους (αν και είχε την ευκαιρία για 1000). Έτσι, ξέφυγε στη βαθμολογία της UEFA από την Ελλάδα, καθώς ανέβηκε στην 13η θέση με 27.450 πόντους, με τη Σερβία να πέφτει 14η.

Την Πέμπτη (19/9) η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπαίνουν στη μάχη των ομίλων του Europa League αντιμετωπίζοντας Μπράιτον, Βιγιαρεάλ και Φράιμπουργκ αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Ελσίνκι για το Conference League.

Η Ελλάδα είναι επιτακτικό να μαζέψει βαθμούς για να σκαρφαλώσει στη 15η θέση για να ξαναέχει από το 2025-2026 πέντε εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X