Conference League: «Καθάρισε» την Ολίμπια και μπήκε με το «δεξί» στην Ευρώπη η Λιλ

Conference League: «Καθάρισε» την Ολίμπια και μπήκε με το «δεξί» στην Ευρώπη η Λιλ
Photo Credits: INTIME

Με δύο γκολ στη λήξη του κάθε ημιχρόνου, η Λιλ νίκησε 2-0 στο «Μετροπόλ» την Ολίμπια στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Europa Conference league

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο γκολ στη λήξη του κάθε ημιχρόνου, η Λιλ νίκησε 2-0 στο «Μετροπόλ» την Ολίμπια στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Europa Conference league και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια πρόκρισης.

Οι παίκτες της Λιλ μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πίεσαν την εστία των Σλοβένων, χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο 20λεπτο, πλην αυτής του Χάραλντσον στο 11’. Μετά το εικοσάλεπτο, άρχισαν οι φάσεις για τους «λιλόυά» με όλους τους μεσοεπιθετικούς των γηπεδούχων να πρωταγωνιστούν. Έτσι, στο 41’, ο Ντόφο ανέτρεψε τον Χάραλντσον μέσα στην περιοχή, η φάση εξετάστηκε από το VAR, που απεφάνθη πέναλτι κι ο Ντέιβιντ ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0.

Μέχρι το 60’, ο Ντέιβιντ έχασε δυο-τρεις ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα των Γάλλων, με τους Σλοβένους να αρχίζουν να απειλούν σιγά-σιγά την εστία του Σεβαλιέ. Στο 74’, ο Φεντίντα έχασε μια καλή ευκαιρία για την Ολίμπια και στο 75’ το ίδιο έκανε κι ο Χόρχε Σίλβα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρχίσει να εγκαθίστανται γύρω-γύρω από την εστία του Σεβαλιέ με τις στημένες φάσεις που κέρδιζαν.

Ο Αλεξσάντρο έχασε μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άντεχαν στην πίεση των Σλοβένων κι έβγαιναν στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Έτσι, ο Γιαζιτσί εκμεταλλεύτηκε το λάθος στο μακρινό πλάγιο των Σλοβένων, μπήκε με ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο πλασέ «εκτέλεσε» τον Βίντοβσεκ στο 94’ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X