Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Η προϋπηρεσία του ως στόπερ - Σε πόσα και σε ποια ματς έχει παίξει κεντρικός αμυντικός

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Η προϋπηρεσία του ως στόπερ - Σε πόσα και σε ποια ματς έχει παίξει κεντρικός αμυντικός
Photo Credits: INTIME

Ελλείψει Μουκουντί και Βίντα η ΑΕΚ αναζητεί τον παρτενέρ του Μήτογλου στην άμυνα και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι εκ των υποψηφίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA «ξεσκονίζει» τα παιχνίδια στα οποία ο Γάλλος δεξιός μπακ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ πήρε εσωτερική…μετάθεση σε ρόλο στόπερ την περίοδο της θητείας του στη Μονακό.

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται ο παρτενέρ του Γεράσιμου Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ στο παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον το βράδυ της Πέμπτης (21/9) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Φυσικά καθ΄ύλην αρμόδιος για τη λύση (όχι στην θεωρία, αλλά στην πράξη) δεν είναι άλλος από τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τον Ντομαγκόι Βίντα να τραυματίζεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να βγαίνει νοκ – άουτ και σαν να μην έφτανε αυτό, «έχασε» και τον Αρόλντ Μουκουντί που έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης και δεν ακολούθησε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» στο Νησί.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Η προϋπηρεσία του ως στόπερ - Σε πόσα και σε ποια ματς έχει παίξει κεντρικός αμυντικός

Με αυτά και με αυτά ο «Pelado» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των βασικών σέντερ – μπακ της Ένωσης και εκτός από την «επιστράτευση» του Μήτογλου, χρειάζεται έναν ακόμα όχι εθελοντή, αλλά έναν παίκτη που θα καταφέρει να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο του κεντρικού αμυντικού σε ένα δύσκολο ματς και κόντρα σε έναν αντίπαλο που πετάει…φωτιές στην επίθεση.

Ένας εκ των υποψηφίων παρουσιάζεται να είναι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ διαθέτει στο ποδοσφαιρικό βιβλιάριο του…ένσημα από παιχνίδια που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας.

Παρεμπιπτόντως, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας σε περισσότερα ματς στην καριέρα του από όλους τους υπόλοιπους παίκτες (Σιμάνσκι, Χατζισαφί, Μοχαμάντι) που παρουσιάζονται ως συνυποψήφιοι για παρτενέρ του Μήτογλου στο Μπράιτον.

Στη δεύτερη θητεία του στη Μονακό την διετία 2020-22, έπαιξε σε 11 παιχνίδια ως κεντρικός αμυντικός κι όχι δεξιός μπακ.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X