Ραντούλιτσα: «Λυπάμαι που δεν είχα πιο πολλές ευκαιρίες στον Ερυθρό Αστέρα»

Ραντούλιτσα: «Λυπάμαι που δεν είχα πιο πολλές ευκαιρίες στον Ερυθρό Αστέρα»
Photo Credits: INTIME

Την απογοήτευσή του για το πως εξελίχθηκε η θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα εξέφρασε στο «Sport Klub» ο νέος παίκτης του Αμαρουσίου, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες εβδομάδες αφότου επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του στο Μαρούσι, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε σε σερβικό μέσο, αναφερόμενος στη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα κατά την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Ο πολύπειρος σέντερ εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις λιγοστές ευκαιρίες που πήρε από την ομάδα που τον έφερε ξανά στην Ευρώπη, έπειτα από πέντε χρόνια σε Κίνα και Νότιο Κορέα. Παρά το σεβασμό που εξέφρασε για το πρόσωπο του προπονητή του στους Σέρβους, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο 35χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε αδικημένους από την αγωνιστική μεταχείριση που είχε στους «ερυθρόλευκους».

Ραντούλιτσα: «Λυπάμαι που δεν είχα πιο πολλές ευκαιρίες στον Ερυθρό Αστέρα»Μόλις σε πέντε αγώνες της Αδριατικής Λίγκας έπαιξε ο Ραντούλιτσα, σημειώνοντας 3,4 πόντους, κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου σέντερ:
«Ήταν μία ενδιαφέρουσα σεζόν. Μαζί με τον προπονητή καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να με έχει ενημερώσει πιο νωρίς ότι δεν θα ήμουν στην ομάδα, ώστε να ψάξω να βρω νέα ομάδα. Λυπάμαι που δεν πήρα τη μεγάλη ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να την είχα εκμεταλλευθεί.

Ωστόσο ο προπονητής είχε καλή φιλοσοφία και τον σέβομαι πολύ. Τόσο ως προπονητής, όσο και ως άνθρωπος, αποτελούσε, αναμφίβολα, μία πατρική φιγούρα. Ο λόγος και οι απόψεις του είναι σεβαστές.

Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και περισσότερο, τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία. Δεν νομίζω ότι είχα την ευκαιρία που άξιζα, βάσει και των όσων έχω καταφέρει. Δεν στενοχωριέμαι για την παρουσία μου στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για το ότι δεν κατάφερα να δείξω περισσότερα. Δεν πήγα εκεί για να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Ειδικά όχι με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ ηλίθιο για κάποιον ο οποίος έπαιζε πάντα σε κορυφαίο επίπεδο να κάθεται στον πάγκο, επειδή κάποιος δεν του έδωσε την ευκαιρία».

Επιπλέον, ο Ραντούλιτσα αναφέρθηκε και στην πορεία της εθνικής Σερβίας στο Μουντομπάσκετ, λέγοντας: «Λυπάμαι που κατά κάποιο τρόπο οι παίχτες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν χάνουν στον τελικό, ακόμα μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία. Είναι τρομερό να είσαι δεύτερος στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύουν τόσο η εθνική μας ομάδα, όσο και οι σύλλογοι. Οι φίλαθλοί μας είναι λίγο κακομαθημένοι.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά τα παιδιά. Κάνουν καλή παρέα αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, πιο σημαντικό από κάθε μετάλλιο. Θα το πω άλλη μία φορά. Δεν ξέρω που βρίσκονται τα μετάλλιά μου, αλλά γνωρίζω ποιος ήταν συμπαίκτης μου και με ποιους προπονήθηκα»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X