Ιντζάκι: «Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε το περσινό»

Ιντζάκι: «Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε το περσινό»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάκι, μίλησε εν οψει της πρεμιέρας των Νερατζούρι στο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντσάγκι, τόνισε πως θα ήταν δύσκολο να επαναλάβει η ομάδα του την πορεία που έκανε ως τον περσινό τελικό του Champions League, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα της εφετινής σεζόν στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ την Τετάρτη (20/9).

Η Ίντερ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την περασμένη σεζόν, μετά από ένα γκολ του Ρόδρι στο δεύτερο ημίχρονο.

«Η περσινή σεζόν ως τον τελικό, ήταν ένα σπουδαίο ταξίδι. Φέτος ξεκινά πάλι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα», είπε ο Ιντσάγκι στους δημοσιογράφους την Τρίτη (19/9) και πρόσθεσε:

«Θα παίξουμε όπως πέρυσι, γνωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε, αλλά ότι θέλουμε να προσπαθήσουμε ξανά».

Η ομάδα του Ιντσάγκι ξεκίνησε εξαιρετικά καλά τη σεζόν, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στη Serie A και πιάνοντας από νωρίς θέση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με πλεονέκτημα δύο βαθμών έναντι της δεύτερης Γιουβέντους.

Ο Ιταλός τεχνικός, ωστόσο. προειδοποίησε ότι η Σοσιεδάδ, που τερμάτισε 4η την περασμένη σεζόν στη LaLiga, θα βάλει… δύσκολα στην Ίντερ.

«Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με έναν προπονητή που είναι εκεί για πολλά χρόνια, με πολλούς παίκτες που έχουν παραμείνει εκεί. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο, έντονο ματς, γιατί η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μια δυνατή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X