Ο Γιάννης τρολάρει άπαντες: «Μπορώ ακόμα να καρφώνω...» (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης τρολάρει άπαντες: «Μπορώ ακόμα να καρφώνω...» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανεβάζει στροφές, με τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς να το ρίχνει στην πλάκα, με τον τρόπο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετράει για την 11η σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak, έπειτα από ένα πολύ έντονο καλοκαίρι, στο οποίο υποβλήθηκε σε διαδικασία επέμβασης στο γόνατο, χάνοντας τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, πλέον ετοιμάζεται να πατήσει παρκέ με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ηγέτης των «ελαφιών» μάλιστα έδειξε να βρίσκει ξανά τα πατήματά του, κάνοντας πλάκα μάλιστα με την κατάστασή του. «Φίλε μπορώ ακόμα να καρφώνω. Θα είμαστε καλοί», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Greek Freak Που ανεβάζει στροφές και σταδιακά δείχνει όλο και πιο έτοιμος για τη σεζόν που έρχεται. Η οποία αναμένεται κομβική και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του Ουισκόνσιν.

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1704307614455111839

Παρ’ ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ουισκόνσιν εκπνέει το 2026, η κουβέντα γύρω από το μέλλον του έχει ήδη ανοίξει για τα καλά. Ο Γιάννης άλλωστε φρόντισε να στείλει μήνυμα στο front office των Μπακς πως θέλει να δει μια ομάδα ικανή να κερδίζει, ώστε να συνεχίσει να είναι κάτοικος Μιλγουόκι. Άλλωστε την σεζόν 2025-26 υπάρχει player’s option, την οποία και μπορεί να ενεργοποιήσει για να εισπράξει 51 εκατ. δολάρια, ωστόσο για να συμβεί αυτό, ή για να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο, κάτι που είναι η μεγάλη επιθυμία όλων στο Μιλγουόκι, θα πρέπει να υπάρξει ένας κύκλος κινήσεων από την πλευρά των «ελαφιών».

Κι όλα αυτά σε μια λίγκα που άπαντες περιμένουν το επόμενο βήμα του Γιάννη, το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Στην παρούσα φάση ωστόσο και μπαίνοντας στην ενδέκατη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, ο 28χρονος άσος είναι αποφασισμένος να ηγηθεί εκ νέου της ομάδας του για να την οδηγήσει στην κορυφή της λίγκας. Ένα εγχείρημα που μοιάζει απαιτητικό και δύσκολο, όωμς ο ίδιος ξέρει πολύ καλά τον δρόμο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X