Αντωνίου: «Είχα αναβάλει παράσταση για ντέρμπι της ΑΕΚ»

Αντωνίου: «Είχα αναβάλει παράσταση για ντέρμπι της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Καλεσμένος σε εκπομπή βρέθηκε ο Αντώνης Αντωνίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη του για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αγάπη του για την ΑΕΚ εξέφρασε ακόμα μία φορά ο Αντώνης Αντωνίου!

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, όπου μίλησε φυσικά μεταξύ άλλων για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του. Αφού και η ίδια η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι είναι ΑΕΚ τραγουδώντας μάλιστα ένα σύνθημα, ο κ. Αντωνίου ανέφερε:

«Η ΑΕΚ είναι και ομάδα. Οι άλλοι έχουν φτιάξει μια ποδοσφαιρική ομάδα, καλή καλύτερη δεν έχει σημασία, αλλά η ΑΕΚ είναι ΚΑΙ ομάδα», ανέφερε.

Αναφερόμενος στην δολοφονία του Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ σχόλιασε:

«Εμένα με ενοχλεί ο χουλιγκανισμός, με ενοχλεί όταν οι οργανωμένοι ξεφεύγουν από τα όρια και παίρνουν πρωτοβουλίες που η ομάδα δεν θα ήθελε ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει η αλητεία στον αθλητισμό, δεν τη θέλω».

Μάλιστα ανέφερε: «Χαίρομαι που ο Μελισσανίδης έβαλε απαγόρευση για τα καπνογόνα, τα λέιζερ και τις κροτίδες στο γήπεδό μας. Χαιρόμαστε πια την ομάδα μας, το γήπεδό μας και οι ποδοσφαιριστές μένουν πιο ουσιαστικοί στην προσφορά τους στην ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει η αλητεία από όποια ομάδα κι αν προέρχεται».

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι «είχα αναβάλει παράσταση για ένα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο οποίο κερδίσαμε μάλιστα 3-2 με τελευταίο γκολ του Μάνταλου. Δεν το έχανα. Την αμαρτία μου τη λέω, δεν θα το ξανακάνω αλλά το έκανα».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Η γυναίκα μου έχει συμβιβαστεί γιατί είναι και εκείνη ΑΕΚ, αλλά δεν πάμε μαζί στο γήπεδο. Έχουμε πάει μια φορά γήπεδο μαζί και έχω πάει μια φορά και με τις κόρες μου, αλλά θέλω να πηγαίνω μόνος μου. Είμαι βίαιος φίλαθλος στα συναισθήματά μου και στην έκφρασή μου. Μπορεί να βρίσω λίγο εκεί που κάθομαι, αλλά μου αρέσει αυτή η μοναδικότητα να ζήσω την ΑΕΚ».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X