Καντέρ: «Η νέα γενιά γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο.. soft, δεν νομίζω ότι έχουν νοοτροπία νικητή»

Καντέρ: «Η νέα γενιά γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο.. soft, δεν νομίζω ότι έχουν νοοτροπία νικητή»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην NBAer, Ενές Καντέρ δεν «μάσησε» τα λόγια του, αποκαλώντας τη νέα γενιά παικτών ως πιο... soft συγκριτικά με την προηγούμενη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην NBAer, Ενές Καντέρ, απέχει από την ενεργό δράση παραπάνω από ενάμιση χρόνο, ωστόσο δείχνει να είναι ακόμα ενημερωμένος για τα τρέχοντα γεγονότα του NBA.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Fox news» ο 31χρονος Τούρκος μίλησε με σκληρά λόγια για τη νέα γενιά παικτών κάνοντας σύγκριση με τη προηγούμενη, υποδηλώνοντας ότι η νέα γενιά γίνεται κάθε μέρα ολοένα και πιο… soft.

« Οι φίλαθλοι πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να πάνε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. Ταξιδεύουν κυριολεκτικά σε όλη τη χώρα για να παρακολουθήσουν το είδωλό τους. Η νέα γενιά γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο.. soft.

Παλιά δεν είχαμε ακούσει για διαχείριση σε κάποιο ματς, όμως τώρα κάθε παίκτης- σταρ μένει εκτός δράσης για κάποιες μέρες ακόμα και εβδομάδες. Δεν νομίζω ότι έχουν νοοτροπία νικητή άμα μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Για παράδειγμα τρυπάνε το δάκτυλό τους και μπορεί να μείνουν εκτός για μία εβδομάδα»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X