Η Ερμόσο κατηγορεί ανοιχτά την ισπανική Ομοσπονδία για απειλές και εκφοβισμό στις συμπαίκτριες της

Η Ερμόσο κατηγορεί ανοιχτά την ισπανική Ομοσπονδία για απειλές και εκφοβισμό στις συμπαίκτριες της
Photo Credits: INTIME

Η Τζένι Ερμόσο κατηγόρησε την ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι εκφοβίζει και απειλεί τις συμπαίκτριες της και πρωταθλήτριες κόσμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περασμένη Παρασκευή, 15 από τις 23 Ισπανίδες διεθνείς, οι οποίες κατέκτησαν πρόσφατα το Μουντιάλ, ανακοίνωσαν ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην εθνική ομάδα, απαιτώντας ολική αναμόρφωση των ισπανικών ποδοσφαιρικών αρχών, μετά το φιλί του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στην Ερμόσο.

Ωστόσο, εχθές (18/9) κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους επόμενους αγώνες του Nations League, από τη νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια, Μόντσε Τομέ, η οποία ωστόσο άφησε την Ερμόσο εκτός αποστολής όπως υποστήριξε «για να την προστατεύσει».

Η Ισπανίδα διεθνής, η οποία αυτήν την στιγμή αγωνίζεται στη μεξικανική ομάδα, Πατσούκα, εξέφρασε την υποστήριξή της στις συμπαίκτριες της, γράφοντας σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Οι παίκτριες είναι πολύ ξεκάθαρες ότι αυτή είναι μια άλλη στρατηγική διχασμού και χειραγώγησης για να μας εκφοβίσει και να μας απειλήσει με νομικές επιπτώσεις και οικονομικές κυρώσεις».

Αντιδρώντας στα σχόλια της νέας προπονήτριας της εθνικής ομάδας η Ερμόσο αναρωτήθηκε: «Να με προστατέυσετε από τι ή από ποιον;» τονίζοντας ότι οι ίδιοι που αναζητούν εμπιστοσύνη στην ομοσπονδία «δημοσιεύουν λίστα με παίκτριες που ζήτησαν να μην κληθούν».

Οι Ισπανίδες διεθνείς έχουν κληθεί να βρίσκονται σήμερα στην Μαδρίτη και σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν κινδυνεύουν με βαριά πρόστιμα και δύο έως δεκαπέντε χρόνια αναστολή της άδειας τους από την Ομοσπονδία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X