Αντίπαλοι ΑΕΚ - Φέλτμαν: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την Μπράιτον»

Αντίπαλοι ΑΕΚ - Φέλτμαν: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την Μπράιτον»
Photo Credits: INTIME

Ενθουσιασμένοι είναι οι παίκτες της Μπράιτον ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Πέμπτη, καθώς είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία του συλλόγου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς Europa League κινείται η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μπράιτον, καθώς υπάρχει ενθουσιασμός και ανυπομονησία για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του συλλόγου.

Η Άλμπιον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από εντυπωσιακό «διπλό» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Τζόελ Φέλτμαν είναι αισιόδοξος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του, η οποία την ερχόμενη Πέμπτη (21/9, 22:00) υποδέχεται την ΑΕΚ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Έχουμε πραγματικά μια καλή ομάδα και όλοι είναι πεινασμένοι για να αγωνιστούν», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός αμυντικός, ενώ προσέθεσε:

«Αν δούμε την ποιότητα των παιδιών που έπαιξαν απέναντι στη Γιουνάιτεντ, είναι τρελό πόσο καλοί είναι. Όλοι μας βοήθησαν να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Παράλληλα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Έχουμε κάποιους παίκτες με μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι διαφορετικός – τρόποι παιχνιδιών, οι αντίπαλοι, τα στάδια και φυσικά το να συνέλθουμε αμέσως πριν το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό. Την Πέμπτη θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για το κλαμπ, και είναι ωραίο που θα είναι στην έδρα μας και θα μπούμε σε αυτό, προερχόμενοι από ένα καλό αποτέλεσμα από το ματς του Σαββάτου».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X