Oι πόρτες των ομίλων του Champions League ανοίγουν με ταμείο!

Oι πόρτες των ομίλων του Champions League ανοίγουν με ταμείο!

Η ώρα για την μεγάλη πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League έφτασε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 6 ος όμιλος αρχίζει πολύ δυναμικά, με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Νιούκαστλ (19:45). Οι «ροσονέρι» υπέστησαν πολύ βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ (5-1) και αναζητούν εξιλέωση μέσω της ευρωπαϊκής πρεμιέρας.

Στην αντίπερα όχθη η Νιουκάστλ πανηγύρισε μόλις τη δεύτερη νίκη σε πέντε αγωνιστικές στην Premier League (1-0 την Μπρέντφορντ) πριν τη μεγάλη επιστροφή στους ομίλους έπειτα από 21 χρόνια. Στο «San Siro» η Μίλαν θέλει να απαντήσει στην πρεμιέρα της 20 ης συμμετοχής της σε
όμιλο. Η νίκη των «ροσονέρι» προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Στον ίδιο όμιλο ακολουθεί η μάχη της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ντόρτμουντ (22:00). Οι Παριζιάνοι προέρχονται από την ήττα-σοκ από τη Νις (2-3), ενώ η γερμανική ομάδα πέρασε με νίκη από την έδρα της Φράιμπουργκ (2-4). Η Παρί έχει 4/5 ματς πρωταθλήματος με Goal/Goal, ενώ 3/4 η Ντόρτμουντ αντίστοιχα. Στο 2.55 συναντάμε το Goal/Goal και Over 3.5 στο ντέρμπι του ομίλου.

Στο δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας (20/9) ξεχωρίζει το παραδοσιακό ντέρμπι του 1 ου ομίλου, με την Μπάγερν να περιμένει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο (22:00).

Οι Βαυαροί είδαν το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα να σταματά με το 2-2 στις καθυστερήσεις με τη Λεβερκούζεν, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» υπέστησαν τρίτη ήττα σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος ύστερα από το 1-3 με την Μπράιτον.

Η Μπάγερν είναι αήττητη όταν υποδέχεται την αγγλική ομάδα (3-2-0) και στο σύνολο αυτών των πέντε αγώνων έχει προκύψει Goal/Goal. Το Goal/Goal και Over 2.5 στην «Allianz Arena» προσφέρεται στο 1.77.

Στον 4 ο όμιλο η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει την φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Ίντερ (22:00) στην επιστροφή της σε ομίλους έπειτα από δέκα χρόνια. Οι «νερατζούρι» έχουν ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι του Μιλάνου (5-1 τη Μίλαν) και το 4/4 στη Serie A, ενώ αντίθετα οι Βάσκοι έχουν μόλις 4 βαθμούς σε πέντε αγώνες στη La Liga μετά και την ήττα 2-1 από τη Ρεάλ.

Για την Ίντερ η επίσκεψη στη «Reala Arena» αποτελεί ευκαιρία βελτίωσης του ρεκόρ επί ισπανικούς εδάφους με μόλις 3 νίκες σε 23 αναμετρήσεις. Το «διπλό» της ομάδας του Σιμόνε Ιντσάγκι στο 2.45.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές
επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X