Τσάβι: «Έχουμε κίνητρο για το Champions League»

Τσάβι: «Έχουμε κίνητρο για το Champions League»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Αντβέρπ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων μίλησε για το κίνητρο που έχει η ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επιστροφή της Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League μίλησε ο Τσάβι.

Πιο αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι απίστευτο να είμαι ξανά σε αυτήν τη διοργάνωση. Είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Είναι το τέλειο σενάριο. Είναι ο ανταγωνισμός που θα μας επιτρέψει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ: με τη Μπέτις).

Σήμερα αναλύσαμε την Αντβέρπ. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι είναι η υψηλότερη διοργάνωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι παίκτες έχουν πολύ κίνητρο, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε εμμονή. Δεν μπορούμε να χάσουμε την προσωπικότητά μας. Το Σάββατο είδαμε μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετική στιγμές.

Πέρυσι μας έδωσε αρκετά για να αγωνιστούμε αλλά όχι για αποτελέσματα και φέτος μας δίνει κάτι για να αγωνιστούμε και για αποτελέσματα. Αυτό το άλμα. Σε παιχνίδι και αποτελέσματα. Πέρυσι ήμασταν καλοί στο παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό. Έχουμε ενισχυθεί, αλλά πρέπει να το δείξουμε. Δεν πρόκειται για λόγια, είναι ώρα για πράξεις. Ο στόχος είναι να προκριθούμε από την πρώτη φάση και να φτάσουμε στη φάση των 16.

Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τον Φαν Μπόμελ. Ήταν δυνατός, ήταν καλός συμπαίκτης και φίλος. Κάνει εξαιρετική δουλειά στην Αντβέρπ. Κέρδισαν το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυναμικός αντίπαλος, σωματικά δυνατοί, ξεχωρίζουν στα άκρα.  Ένα μίγμα νιότης και εμπειρίας. Έχουν καλό τερματοφύλακα.

Όλοι έχουμε εξαιρετική πίεση, αλλά είναι ευπρόσδεκτη. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Είναι προκλήσεις που έθεσα και εγώ στον εαυτό μου. Οι παίκτες είναι επίσης πολύ ενθουσιασμένοι. Είναι ευλογημένο το πρόβλημα που υπάρχουν άνθρωποι σε εξαιρετική φόρμα, ειδικά εκείνοι στην κορυφή.  Αυτοί που ξεκινούν είναι εξίσου σημαντικοί με εκείνους που μπαίνουν αργότερα. Υπάρχουν πέντε αλλαγές, που μας δίνει την επιλογή να παίξουν πολλοί παίκτες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X