ΑΕΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Γκατσίνοβιτς!

ΑΕΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Γκατσίνοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα διεξήχθη η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ευχάριστο νέο της ημέρας στην ΑΕΚ λίγες ώρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) ήρθε από την προπόνηση και δη τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο άσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, λοιπόν, συμμετείχε τη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Όπως προκλύπτει από το ρεπορτάζ, ο Σέρβος άσος είχε μπει από το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς, αλλά επειδή το πρόγραμμα για όσους δεν ήταν για αποστολή, την συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν απολύτως κανονικό, σήμερα ήταν η μέρα για να κάνει σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα εκτός παρέμεινε ο Λιβάι Γκαρσία που θα είναι εκτός ως φαίνεται και από το ματς στο Μπράιτον, ενώ υπάρχει και το θέμα του Βίντα.

Ο Βίντα έκανε εξετάσεις, το ιατρικό τιμ της Ένωσης έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση του, χάνει σίγουρα το ματς με την Μπράιτον και όπως ενημέρωσε η Ένωση η πορεία του θα επανεκτιμάται καθημερινά προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Αλμέιδα.

Με τον Βίντα εκτός για το ματς της Πέμπτης, η ΑΕΚ θα έχει δύο διαθέσιμους στόπερ, τους Μουκουντί και Μήτογλου.

Οι κιτρινόμαυροι θα πετάξουν για την Αγγλία το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθούν στις 20:30 ώρα Ελλάδας στο Amex ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Ματίας Αλμέιδα θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X