Τζαβέλλας: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την ΑΕΚ μετά την χαρά του νταμπλ» (VIDEO)

Τζαβέλλας: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την ΑΕΚ μετά την χαρά του νταμπλ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός του Ατρόμητου, Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στον Νικολαΐδη για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για την αποχώρηση του το καλοκαίρι από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εικόνα του Big-4 στην έναρξη της σεζόν, την μάχη του τίτλου, αλλά και την καλοκαιρινή του αποχώρηση από την ΑΕΚ μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη ο αμυντικός του Ατρόμητου, Γιώργος Τζαβέλλας που έκανε ντεμπούτο στο ματς με τον Βόλο (1-1).

«Νομίζω ότι με βάση την εικόνα την περσινή σεζόν με την ΑΕΚ, όλοι οι μεγάλοι προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός. Υπάρχει ακόμα πάρα πολύ δρόμος», είπε ο έμπειρος στόπερ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Όσο για την καλοκαιρινή του αποχώρηση από την ΑΕΚ, ο Τζαβέλλας επισήμανε: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω μετά την χαρά της κατάκτησης του νταμπλ. Κρατώ τις καλές στιγμές από την ΑΕΚ. Σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά, την άλλη Πέμπτη παίζουμε εκεί με τον Ατρόμητο. Θα παλέψουν και οι 4 ομάδες».

Ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο πώς θέλει να αποχωρήσει από την Εθνική. «Εύχομαι να αποχωρήσω από την Εθνική με ένα Euro, μία συμμετοχή σε Euro, θα ήταν ευχής έργον», είπε ο Τζαβέλλας που μίλησε και για τον ρόλο που έχει στην Εθνική.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X