ΑΕΚ: Χρυσός ο Κωστούρος στο «Βασίλης Τόπαλος»

ΑΕΚ: Χρυσός ο Κωστούρος στο «Βασίλης Τόπαλος»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη επιτυχία για τον πυγμάχο της ΑΕΚ Παναγιώτη Κωστούρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα Πυγμαχίας της ΑΕΚ, καθώς ο Παναγιώτης Κωστούρος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 67kh στο Διεθνές Κύπελλο «Βασίλης Τόπαλος»!

Ο πυγμάχος του «Δικεφάλου» επικράτησε κατά σειρά των Στέφανου Οικονόμου, Μάριο Μπερτέα (Ρουμανία) και Καϊούφ Άνταμ (Ισραήλ) και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, σηκώνοντας στην κορυφή όχι μόνο τη σημαία της χώρας, αλλά και της ΑΕΚ.

Η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση της συνεχάρη τον αθλητή της για την επιτυχία αναφέροντας: «Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, και η Διοίκηση της ΑΕΚ συγχαίρουν θερμά τον Παναγιώτη Κωστούρο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Διεθνές Κύπελλο «Βασίλης Τόπαλος».

Ο πυγμάχος μας, έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες με την παρουσία του και την επιτυχία του, αλλά παράληλλα και όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ σηκώνοντας στην κορυφή τη σημαία του Συλλόγου, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του σπουδαίου Βασίλη Τόπαλου.

Συγχαρητήρια, Παναγιώτη!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X