Ο Μίλτος Πασχαλίδης άλλαξε το εμβληματικό τραγούδι του Μητροπάνου για την ΑΕΚ: «Τούμπα, Αλκαζάρ και Φιλαδέλφεια» (VIDEO)

Ο Μίλτος Πασχαλίδης άλλαξε το εμβληματικό τραγούδι του Μητροπάνου για την ΑΕΚ: «Τούμπα, Αλκαζάρ και Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός και φίλος της ΑΕΚ, Μίλτος Πασχαλίδης έκανε το "Καλογρέζα"... Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι γνωστό ότι είναι φίλος της ΑΕΚ και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει…

Την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή ο Πασχαλίδης με τον Γιάννη Κότσιρα έκαναν δυο συγκλονιστικές συναυλίες στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Τραγουδώντας μαζί το μεγάλο τραγούδι του σπουδαίου Δημήτρη Μητροπάνου «Σαν Πλανόδιο Τσίρκο», ο Πασχαλίδης άλλαξε για λίγο το στίχο και έβαλε μέσα τη… Νέα Φιλαδέλφεια. Ο αρχικός στίχος αναφέρει: «Ελλάδα, Βέμπο μου και Μέριλιν Μονρόε. Ελλάδα, Ελύτη μου και Έντγκαρ Άλλαν Πόε. Ελλάδα, μάγισσα, παρθένα και τροτέζα μου. Ελλάδα, Τούμπα, Αλκαζάρ και Καλογρέζα μου». Ο Μίλτος Πασχαλίδης, λοιπόν, άλλαξε τη «Καλογρέζα» με τη «Φιλαδέλφεια».

Ο γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν έχει ακυρώσει συναυλία για να παρακολουθήσει παιχνίδι της Ένωσης για το Champions League και μάλιστα όταν ακόμα έπαιζε στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ.

1

Αυτή τη φορά το εξέφρασε την «καψούρα» του με το τρόπο που γνωρίζει πολύ καλά και δεν είναι άλλος από το τραγούδι.

Συγκεκριμένα, έκανε μια μικρή καλλιτεχνική και άκρως Ενωσίτικη παρέμβαση στο εμβληματικό τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, «Σαν πλανόδιο τσίρκο».

Ο αρχικός στίχος αναφέρει: «Ελλάδα, Βέμπο μου και Μέριλιν Μονρόε. Ελλάδα, Ελύτη μου και Έντγκαρ Άλλαν Πόε. Ελλάδα, μάγισσα, παρθένα και τροτέζα μου. Ελλάδα, Τούμπα, Αλκαζάρ και Καλογρέζα μου».

Ο Μίλτος Πασχαλίδης όντας ενθουσιασμένος – όπως όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ- με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, αποφάσισε να αντικαταστήσει την «Καλογρέζα» με τη «Φιλαδέλφεια».

@jorjagn Η απόλυτη συνύπαρξη🥹 #miltospasxalidis #pasxalidis #gianniskotsiras #kotsiras #theatrovrachon #concert #fy @spyret ♬ πρωτότυπος ήχος – GEORGIA GIANNOULAKY

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X