Συνεχίζουν την αποχή από την εθνική οι παίκτριες της Ισπανίας

Συνεχίζουν την αποχή από την εθνική οι παίκτριες της Ισπανίας
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Ισπανίας εξακολουθούν να απέχουν από αυτή, στον απόηχο των γεγονότων με πρωταγωνιστή τον Ρουμπιάλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση να παρατείνουν την αποχή τους από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας τους πήραν οι Ισπανίδες παίκτριες, οι οποίες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά το φιλί του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, διεκδικούν τη δημιουργία συνθηκών που θα τις κάνει να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σύμφωνα με το Radio Monte Carlo, οι πρωταθλήτριες κόσμου αγνόησαν την προτροπή της Ομοσπονδίας να εκπροσωπήσουν τη «Φούρια Ρόχα» για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στα επερχόμενα παιχνίδια του Nations League με αντιπάλους τη Σουηδία και την Ελβετία.

Ως αποτέλεσμα, από τις 23 παίκτριες που κατέκτησαν την πρωτιά στο τουρνουά της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, το παρόν στις αναμετρήσεις της 22ης και της 26ης Σεπτεμβρίου θα δώσει μόνο η επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αθενέα ντελ Καστίγιο, η οποία είχε διαφωνήσει ως προς την αποχή.

Ο Ρουμπιάλες, όπως και όλο το προπονητικό προσωπικό της Ισπανίας, εν τέλει παραιτήθηκε από το αξίωμά του μετά την κατακραυγή που ξέσπασε εναντίον του. Παρ’ όλα αυτά, οι πρωταθλήτριες κόσμου ζητούν ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X