Πιθανή η τιμωρία της Οσασούνα για υβριστικά συνθήματα κατά του Γκρίνγουντ

Πιθανή η τιμωρία της Οσασούνα για υβριστικά συνθήματα κατά του Γκρίνγουντ
Photo Credits: INTIME

Η Οσασούνα είναι πιθανό να τιμωρηθεί από τη LaLiga, καθώς πολύ οπαδοί της φώναζαν «Γκρίνγουντ, ψόφα» στο ντεμπούτο του Άγγλου επιθετικού με τη φανέλα της Χετάφε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ επέστρεψε στη δράση μετά από 19 μήνες, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Χετάφε στον εντός έδρας αγώνα με την Οσασούνα.

Παρόλο που έλαβε πολλά χειροκροτήματα από τους οπαδούς της ομάδας του όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο λεπτό, αυτοί των φιλοξενούμενων είχαν ακριβώς την αντίθετη αντίδραση, αφού τον «γιούχαραν» και φώναζαν «Γκρίνγουντ, ψόφα».

Μάλιστα, όπως σημειώνει το «Athletic», είναι πολύ πιθανό η ομάδα της Παμπλόνα να τιμωρηθεί από τη LaLiga γι’ αυτή την πράξη των υποστηρικτών της, καθώς τέτοιου είδους συνθήματα θεωρούνται προσβλητικά και υποκινούν σε βία.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ έλειψε για σχεδόν δύο χρόνια από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς αντιμετώπισε κατηγορίες για βιαιοπραγία και βιασμό της συντρόφου του, αν και αυτές αποσύρθηκαν τον περασμένο Φλεβάρη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X