ΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς-Βίντα για Μπράιτον!

ΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς-Βίντα για Μπράιτον!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ επικρατεί αγωνία για την κατάσταση των τριών παικτών ενόψει του αγώνα στην Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρία προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της για την Αγγλία και τον αγώνα με την Μπράιτον η ΑΕΚ!

Η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-1) στο χθεσινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως η προσοχή όλων έχει πλέον στραφεί στον αγώνα με την Μπράιτον για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Η νταμπλούχος Ελλάδος θα τα ταξιδέψει στην Αγγλία, όπου την Πέμπτη (22:00) θα αντιμετωπίσει την ανερχόμενη δύναμη της Αγγλίας, η οποία πριν λίγες μέρες φιλοδώρησε με 3 γκολ (3-1) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην αποστολή των κιτρινόμαυρων για το Νησί παραμένει άγνωστο αν θα είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αλλά κι ο Ντομαγκόι Βίντα. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, όπως και ο Σέρβος ακραίος δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και κρίνονται αμφίβολοι για τον αγώνα της Πέμπτης.

Παράλληλα, αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και για την κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα, με τον Κροάτη διεθνή αμυντικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά και να αποχωρεί χθες στο ημίχρονο του αγώνα. Η κατάστασή του θα διαλευκανθεί σήμερα προκειμένου να φανεί αν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα απέναντι στην Μπράιτον.

Από την άλλη καλύτερα είναι ο Πισάρο, ο οποίος μπορεί το Σάββατο να προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον Ολυμπιακό. Πλέον και με περισσότερες προπονήσεις αναμένεται να είναι στην αποστολή για την Αγγλία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X