Κλίπερς: Αποσύρθηκαν από την περίπτωση του Χάρντεν

Κλίπερς: Αποσύρθηκαν από την περίπτωση του Χάρντεν
Photo Credits: INTIME

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς φαίνεται πως διακόπτουν τις συζητήσεις με τον Τζέιμς Χάρντεν πριν την έναρξη του training camp των ομάδων του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο σίριαλ για το μελλον του Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν την νέα χρονιά θα παραμείνει στους Σίξερς.

Να υπενθυμίσουμε πως ο «μουσιάς» βρίσκεται σε κόντρα με την ομάδα της Φιλαδέλφεια, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για ανταλλαγή στους Κλίπερς. Όπως είχε διατυπωθεί αρχικά οι Σίξερς δεν έμπαιναν σε συζητήσεις για την παραχωρήσει του παίκτη, ωστόσο δημοσίευμα του ESPN αναφέρει πως οι Κλίπερς ήταν αυτοί που διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά της ομάδας του Λος Άντζελες, ενδεχομένως να κρύβει μια δόση τακτικής, όσον αφορά την μετακίνηση του παίκτη, καθώς είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 34χτονο γκαρντ.

Προς το παρόν, μικρό χρονικό διάστημα απομένει για την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων του ΝΒΑ και το μόνο που μένει να φανεί αν ο Χάρντεν θα μείνει στην Φιλαδέλφεια ή θα πιέσει για να αποχωρήσει.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X