Ο Καραπαπάς ανακουφίστηκε και τώρα τα... γυρίζει: «Εμείς δεν έχουμε πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ελληνικό ντέρμπι»

Ο Καραπαπάς ανακουφίστηκε και τώρα τα... γυρίζει: «Εμείς δεν έχουμε πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ελληνικό ντέρμπι»
Photo Credits: INTIME

Μάλλον ο Κώστας Καραπαπάς μπερδεύτηκε βλέποντας τους παίκτες του Ολυμπιακού να χαίρονται μετά τη χθεσινή ισοπαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, με λανθασμένο όμως τρόπο.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε ότι κανείς στους «ερυθρόλευκους» δεν πανηγυρίζει για το «Χ» στην «OPAP Arena», ενώ στάθηκε στο προσεχές ματς με τη Φράιμπουργκ. Μάλλον όμως ο Καραπαπάς βρισκόταν σε άλλο γήπεδο κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού, αφού όλοι είδαν μετά το τέλος του αγώνα τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να είναι εμφανώς χαρούμενοι έστω και για την ισοπαλία, κάτι που δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τον αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Από την άλλη οι παίκτες της Ένωσης δεν ήταν καθόλου χαρούμενοι και μάλιστα ήταν απογοητευμένοι που δεν κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας, ενώ ήταν σε όλα καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Πιο αναλυτικά η ανάρτησή του Κώστα Καραπαπά: «Εγώ απλά θυμίζω σε όλους τους αντιπάλους μας πως είμαστε Ολυμπιακός, είμαστε νικητές από την πρώτη μας ανάσα και δεν έχουμε πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτά είναι για άλλους. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε, πάμε σε ένα ευρωπαϊκό ματς πάρα πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για να νικήσουμε τη Φράιμπουργκ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X