Νέβιλ: «Νομίζω ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αρκετά ποιοτικοί»

Νέβιλ: «Νομίζω ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αρκετά ποιοτικοί»
Photo Credits: INTIME

Θέμα έλλειψης ποιότητας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διακρίνει ο Γκάρι Νέβιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Γκάρι Νέβιλ μέσω του podcast του σχολιάζοντας τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ήττα από την Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ» (1-3). Ο παλαίμαχος μπακ ανησυχεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με την ποιότητα του ρόστερ.

«Ανησυχούσα από την αρχή της σεζόν γιατί πίστευα πως οι παίκτες που ήρθαν δεν θα βελτίωναν σημαντικά την ομάδα σε σχέση με πέρσι. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα γίνουν ανταγωνιστικοί απέναντι στη Σίτι ή την Άρσεναλ με αυτές τις μεταγραφές. Θα χρειάζονταν προσθήκες τύπου Χάρι Κέιν ή Ντέκλαν Ράις, αλλά δεν είχαν τα λεφτά για τέτοιες κινήσεις», ανέφερε αρχικά.

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι καλή. Η Μπράιτον ήταν πολύ ανώτερη με ένα γκρουπ παικτών που μπορεί να μην είναι τόσο… σέξι όσο αυτοί της Γιουνάιτεντ ή τόσο ακριβοί, αλλά είναι μια καλύτερη ομάδα. Και πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα αφοσίωσης ή προσπάθειας των παικτών, αλλά αναρωτιέμαι πόσο καλοί είναι. Με τα χρήματα που δόθηκαν, το ρόστερ θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο», πρόσθεσε.

Κατέληξε, δε, επαναλαμβάνοντας πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του κλαμπ είναι οι ιδιοκτήτες Γκλέιζερ και όχι τόσο ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ. «Δεν υπάρχει φίλος της Γιουνάιτεντ που έχει μυαλό και είναι περισσότερο νευριασμένος με τον προπονητή. Αυτό που θέλουν είναι να αλλάξει η ιδιοκτησία, θέλουν σταθερότητα και ένα γκρουπ παικτών που θα είναι υψηλού επιπέδου».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X