Ρόβας: "Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα" (VIDEO)

Ρόβας: "Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI.GRΟ Βασίλης Ρόβας ήταν ένας απο τους ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα στην εκδήλωση του enwsi.gr για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο έμπειρος μέσος της ΑΕΚ, μίλησε στις κάμερες των καναλιών που βρέθηκαν στο “Πρυτανείο” τονίζοντας ότι ο δρόμος της ΑΕΚ προς την καταξίωση δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Αναλυτικά

Για το enwsi.gr : “Εύχομαι τα καλύτερα στο enwsi.gr. Συμπληρώνει ένα χρόνο δουλειάς, ελπίζω να γίνουν πολλά τα χρόνια και να γίνεται πάντα σοβαρή δουλειά”.

Για την ΑΕΚ: “Σίγουρη είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μας. Περιμέναμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ξέραμε ότι έχει απαιτήσεις,  αυτή η ομάδα είναι τεράστιας εμβέλειας και εμείς πρέπει κάθε αγωνιστική να  δίνουμε το 200%. Γιατί  όπως είπατε, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έρχονται και τα ατυχή αποτελέσματα και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν το αντέχει αυτό. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε από δω και πέρα να είμαστε εξίσου καλύτεροι  και να μην τους δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα ώστε να στενοχωριούνται. Ελπίζω από το 2014 να είναι η αρχή της ομάδας για να γράψει πάλι μια μεγάλη ιστορία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές αν και δεν πρέπει εμείς να ασχολούμαστε με αυτά, μας στενοχώρησε πολύ να πηγαίνουμε σε ένα γήπεδο και να βλέπουμε αυτά τα έκτροπα έξω από το γήπεδο. Ελπίζω να μην ξαναγίνουν αυτά αλλά το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή να το βλέπουμε έτσι όλοι μαζί και να προχωράμε σαν οικογένεια”.

[youtube id=”4bAaNIr89J4″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X