Τιμά τον Παυλή ο Σ. Φ. ΑΕΚ Κατερίνης

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paulisΑνακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παλαιμάχους της ΑΕΚ για την εκδήλωση που έκαναν πριν από λίγες ημέρες και παράλληλα γνωστοποιεί ότι θα τιμήσει τον Μιχάλη Παυλή σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 21 Φεβρουαρίου εξέδωσε ο Σ. Φ. ΑΕΚ Ν. Πιερίας Κατερίνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το να πει κανεις συγχαρητηρια στους παλαιμαχους μας για την εκδηλωση κοπης της πιτας τους ειναι πολυ λιγο.Μια εκδηλωση με την παρουσια σημαντικων προσωπων της Ενωσιτικης οικογενειας που εβγαζε υγεια,ενοτητα και ατελειωτη αγαπη για την ομαδα μας.Κορυφαια στιγμη το παρατεταμενο χειροκροτημα του κοσμου στον Μιχαλη Παυλη τον οποιο ειχαν στην μεση σαν παιδι τους ο Προεδρος Δημητρης Μελισσανιδης και ο Ντουσαν Μπαγεβιτς.Χαμογελα και αισιοδοξια στην εκδηλωση των παλαιμαχων μας που ηταν η καλυτερη οσο ποτε.Συγκινηση για τον Παγκοσμιο Γ.Αμερικανο.Οι παλαιμαχοι μας ειναι η καρδια της ΑΕΚ και τους ευχομαστε να ειναι παντα δυνατοι και δημιουργικοι.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!Ο Συνδεσμος μας προσκαλει τα μελη και φιλους στον ετησιο χορο που διοργανωνει την Παρασκευη 21 Φεβρουαριου στο ”QUEEN’S LIVE MUSIC”.Κοντα μας θα ειναι για να τον τιμησουμε η ”ΨΥΧΑΡΑ”ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΗΣ!!!και αλλα επωνυμα μελη της Ενωσιτικης Οικογενειας τα οποια θα ανακοινωσουμε την επομενη εβδομαδα.Θα χαρουμε να σας εχουμε ολους κοντα μας σε μια μοναδικη βραδια με πολλες ευχαριστες εκπληξεις.Πρεπει και θα εξαντλησουμε και τις 350 προσκλησεις που κοστιζουν 10 Ε με ποτο.Συνεχιζουμε την διαθεση των ημερολογιων και ατζεντων μας που μας εχουν μεινει.Γι αυτο οσοι δεν πηραν η τους τα εχουμε κρατημενα ας φροντισουν.Τα εσοδα εινα πολυ σημαντικα αυτη την δυσκολη περιοδο.Την Πεμπτη παραλαμβανουμε και αλλη παρτιδα με τα φουτερ μας LIVE AEK..FIGHT HARD!!!οπως και τις κουπες μας με την Αγια Σοφια.Οσοι τα θελουν μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας στα τηλ.2351037727 και 6937163105.Κατω απο τον Ολυμπο και λιγο πριν τον Πυργο τον Λευκο ΑΕΚΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!!!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X