Ίσκο: «Έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από τη Ρεάλ»

Ίσκο: «Έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από τη Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στη δήλωση ότι ίσως θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προχώρησε ο Ίσκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να τερματίσει τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρεί ότι άργησε ο Ίσκο.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Μπέτις, βάσισε την παραπάνω δήλωσή του στο ότι ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά την τελευταία του χρονιά στον σύλλογο.
Συμπληρώνοντας, δε, ότι ελπίζει να τύχει θερμής υποδοχής τον ερχόμενο Μάιο, οπότε και η ομάδα της Ανδαλουσίας θα φιλοξενηθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ενώ αναφέρθηκε στο συναισθηματικό του δέσιμο με τη «Βασίλισσα».

«Δεν θεωρώ ότι μου φέρθηκαν άδικα στα τελευταία μου χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και θεωρώ ότι μπορούσα να έχω αγωνιστεί περισσότερο», δήλωσε ο 31χρονος στο αραβικό κανάλι Koora.

«Θα ήθελα να έχω μία εξαιρετική υποδοχή από τους οπαδούς, καθώς η Ρεάλ είναι η σημαντικότερη ομάδα της καριέρας μου και πάντα θα την αγαπώ και θα τη σέβομαι. Πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου, αν και ίσως θα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμουν το τελευταίο διάστημα», έκλεισε.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X