Άρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για την ενδεκάδα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Άρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για την ενδεκάδα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Το πλάνο του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30) ολοκληρώνει ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πλάνο του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30) ολοκληρώνει ο Άκης Μάντζιος, με τα πρόσωπα της ενδεκάδας να είναι ως επί το πλείστον συγκεκριμένα.

ΠΑΟΚ και Άρης τίθενται αντιμετώποι στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League (17/9 – 20:30) και ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα σχέδιά του, στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο των κιτρινόμαυρων για φέτος.

Όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας τεχνικός θα προτιμήσει ξανά το 4-2-3-1, με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, ενώ η άμυνα θα συμπληρώνεται από τους Μοντόγια, Φεράρι, Φαμπιάνο και Μπράμπετς. Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, σε έναν σχηματισμό με δυο μέσους μπροστά από την άμυνα είναι πιθανή η παρουσία δυο εκ των Ντουκουρέ, Τζούρασεκ και Βερστράτε και τον Νταρίντα σε ρόλο “δεκαριού”.

Στην επίθεση, ο Μορόν περιμένει τους… εξτρέμ, με τον Σουλεϊμάνοφ να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει και την άλλη θέση να διεκδικούν οι Σαμόρα, Κάρσον.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X