Αλβανός: «Κλειδί η άμυνα και η προσωπικότητα των παικτών»

Αλβανός: «Κλειδί η άμυνα και η προσωπικότητα των παικτών»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού Σούπερ Καπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιά καθώς αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Σήμερα στο κλειστό του «Δαϊς» πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με την ΑΕΚ να εκπροσωπούν ο προπονητής Αλέξης Αλβανός και ο Τάσος Παπαδιονυσίου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά για το αυριανό ματς: «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν και δοκιμάστηκαν από τις πλημμύρες και τις φωτιές. Δεν έχουμε το κουράγιο να χαρούμε. Θέλουμε να είναι μια γιορτή του αθλήματος. Κρίνεται ένας τίτλος. Είναι η πρώτη μας δοκιμασία απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν είμαστε στο επίπεδο ετοιμότητας που μπορούμε ούτε εμείς ούτε ο αντίπαλος. Δεν θα κριθεί κάτι για τη συνέχεια αλλά εύχομαι να είναι μια γιορτή. Να έρθει κόσμος να δει ένα ντέρμπι και να βγει το άθλημα νικητής».

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί το παιχνίδι σχολίασε: «Αυτά τα παιχνίδια στηρίζονται στις άμυνες και στο ποια ομάδα θα είναι πιο ψύχραιμη επιθετικά. Είναι παιχνίδια υψηλής έντασης και θα πρέπει οι παίκτες με την προσωπικότητά τους να δείξουν την αληθινή τους αξία. Και από τις δύο ομάδες υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Είναι ένα ματς 50-50 και δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Αύριο θα δούμε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται και οι δύο ομάδες».

O τελικός  εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού “Be Active”.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ, Κώστας Σταματιάδης από την μεριά του τόνισε:

«Κανονικά ο συγκεκριμένος τελικός -που ανοίγει την αυλαία μιας πολύ ενδιαφέρουσας σεζόν- θα έπρεπε να είναι μια γιορτή του χάντμπολ και του αθλητισμού. Δυστυχώς όμως με όλα αυτα που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Θέλουμε με τον τρόπο να τιμήσουμε τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και τις περιουσίες τους σε αυτή την τρομερή καταστροφή που συντελέστηκε στη Θεσσαλία και η οποία ήρθε σε συνέχεια των καταστροφών από τις φωτιές στον Έβρο, στη Ρόδο, στην Πάρνηθα και σε άλλες περιοχές. Ζήτησα να εντάξουμε τους δύο τελικούς του Σούπερ Καπ Ανδρων και Γυναικών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού Be Active. Γιατί Be Active σημαίνει συνεργασία, ενέργεια, συμπαράσταση, αλληλεγγύη. Ανεξάρτητα από ομάδα, ηλικία, χρώμα, ιδιότητα βγαίνουμε από το σπίτι και γινόμαστε ενεργοί. Για την προβολή των δράσεων του Be Active δημιουργήσαμε ένα όμορφο βίντεο πριν μερικές ημέρες και θέλω να ευχαριστήσω τις δύο ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό. Πρέπει σαν άθλημα να δώσουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή ανταγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».

Ο πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Ανδρέας Μούκιος επισήμανε: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την παραχώρηση του γηπέδου τον Πρόεδρο του ΑΣΕ Δούκα και ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων Δούκα κ. Κωστή Δούκα, το Διευθυντή του Δαϊς και του ΑΣΕΔ τον κ. Απόστολο Κατσαρό και φυσικά όλο το προσωπικό του ΑΣΕΔ και του Δαϊς για την απλόχερη υποστήριξη. Το παιχνίδι σε συνεργασία ΟΧΕ- ΕΛ.ΑΣ. έχει χαρακτηριστεί ειδικού σκοπού, πράγμα που σημαίνει ότι ναι μεν το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αλλά θα βρίσκονται σε αυτό αθλητές και αθλήτριες, ακαδημίες ομάδων, μέλη ΔΣ της Ομοσπονδίας και των συλλόγων. Το παιχνίδι αυτό ανοίγει την αυλαία της χρονιάς- ορόσημο για το άθλημα μας διότι η Εθνική μας ομάδα των ανδρών θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο EURO που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιτυχία αγωνιστικά, προς όφελος του επιπέδου του πρωταθλήματος. Θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να είναι ένα ματς διαφήμιση για το άθλημα. Θεωρώ πως όλες οι συνθήκες συνηγορούν ως προς αυτό. Έχουμε ένα πανέμορφο γήπεδο, δύο μεγάλα σωματεία και σπουδαίους αθλητές. Ευχή μας είναι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα και το άθλημα”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X