Εμετικός Τσουκαλάς προκαλεί και τον Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ έσβηνε τα φώτα και έπεφτε κάτω» (VIDEO)

Εμετικός Τσουκαλάς προκαλεί και τον Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ έσβηνε τα φώτα και έπεφτε κάτω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για πολλοστή φορά ο Τάκης Τσουκαλάς προσέφυγε σε γραφικότητες ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό προκαλώντας με εμετικό τρόπο τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Τάκης Τσουκαλάς άρχισε από νωρίς τις γραφικότητες προκαλώντας με εμετικό τρόπο και τον Ματίας Αλμέιδα που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν με τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, ο Τάκης Τσουκαλάς ντε, απευθυνόμενος στον… προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα θυμήθηκε ένα παλιό ντέρμπι της Ένωσης με τους ερυθρόλευκους, στο οποίο σύμφωνα με τους Πειραιώτες οι τότε παίκτες της ΑΕΚ έκαναν καθυστερήσεις πέφτoντας κάτω και σβήνοντας τα φώτα. Ναι, τόσο εμετικός, τόσο γραφικός Τάκης Τσουκαλάς,  ο οποίος φαίνεται πως δεν διαβάζει τι δηλώνει ο καθόλα κύριος Ματίας Αλμέιδα με δηλώσεις απόλυτου σεβασμού στους αντιπάλους.

«Αλμέιδα, η ομάδα που λες ότι έχεις αγαπήσει μέσα σε ένα χρόνο, έκλεινε φώτα, έπεφτε κάτω. Εξάρα από εξάρα πάει ο Ολυμπιακός, 55 νίκες διαφορά ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ έχουμε. Τριάντα πέντε, τριάντα έξι πρωταθλήματα παραπάνω έχουμε. Εντάξει κύριε Αλμέιδα;», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης.

Δείτε το απόσπασμα:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X