Οικονομόπουλος: Έδωσε όλη την αμοιβή του από την συναυλία στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς

Οικονομόπουλος: Έδωσε όλη την αμοιβή του από την συναυλία στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες (13/9) στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο, για να απολαύσει από κοντά τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έγιναν το φετινό καλοκαίρι στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, αποθεώθηκε από το κοινό.

Ο τραγουδιστής τραγούδησε συνολικά τρεις ώρες, ερμηνεύοντας τραγούδια από την αρχή της καριέρας του, μέχρι και τις πιο πρόσφατες επιτυχίες. Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, μετα την κακοκαιρία Daniel, που κόστισε τη ζωή σε 16 μέχρι στιγμής ανθρώπους και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές, ο καλλιτέχνης προχώρησε σε μια πολύ ωραία κίνηση.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε το ποσό της αμοιβής του από τη συναυλία του στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X