Παραμένει στο ΝΒΑ ο Βιτ Κρέιτσι και υπογράφει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Παραμένει στο ΝΒΑ ο Βιτ Κρέιτσι και υπογράφει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Photo Credits: INTIME

Στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσέχος πόιντ γκαρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και υπήρχαν έντονες σκέψεις… φυγής από το ΝΒΑ, μιας και δε μπορούσε να βρει την πρόταση που έψαχνε τελικώς ο Βτι Κρέιτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα παρκέ του ΝΒΑ.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς του προσέφεραν συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν, με τον Τσέχο παίκτη να ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν στον «μαγικό» κόσμο.

Επιλέχθηκε στο Νο37 από τους Ουίζαρντς το 2020, οι οποίοι τον έδωσαν αμέσως με ανταλλαγή στους Θάντερ. Στην πρώτη του σεζόν μέτρησε 6.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 30 ματς (23′ μέσο όρο), αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε την ομάδα για τις ικανότητες του (οι Θάντερ δοκιμάζουν δεκάδες νεαρούς παίκτες τα τελευταία τρία χρόνια) και τον έδωσαν με ανταλλαγή στους Χοκς.

Στην Ατλάντα έπαιζε πολύ λιγότερο και σε 29 συμμετοχές είχε μόλις 5.4′ μέσο όρο συμμετοχής με 1.2 πόντους. Τίποτα δηλαδή…

Παρόλα αυτά, οι Τίμπεργουλφς του δίνουν μία ευκαιρία να παραμείνει στην Στο πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά στην Εσθονία με την Εθνική Τσεχίας, ο Κρέιτσι έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με μέσο όρο 14.0 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ, αλλά η ομάδα του δεν προχώρησε στην επόμενη φάση για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (2024).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X