Έστειλε φανέλα στον 95χρονο πρώην τερματοφύλακα της χιλιανής Έβερτον ο Πίκφορντ

Έστειλε φανέλα στον 95χρονο πρώην τερματοφύλακα της χιλιανής Έβερτον ο Πίκφορντ
Photo Credits: INTIME

Όμορφη κίνηση από τον Τζόρνταν Πίκφορντ, που έστειλε μια φανέλα του στο μοναδικό εν ζωή μέλος της χιλιανής Έβερτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 95 του χρόνια, ο Κάρλος Εσπινόσα είναι ο μοναδικός εν ζωή άνθρωπος που αποτελούσε μέλος της Έβερτον ντε Βίνια ντελ Μαρ όταν εκείνη κατέκτησε τα πρώτα της πρωταθλήματα στη Χιλή το 1950 και το 1952.

Ο ηλικιωμένος πρώην τερματοφύλακας μάλιστα έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον νυν γκολκίπερ της πιο… γνωστής Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ!

Όπως ανακοίνωσε ο χιλιανός σύλλογος, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έστειλε μία φανέλα του και ένα γράμμα στον Εσπινόσα, λέγοντάς του πως «υπέπεσε στην προσοχή μου ότι είσαι ο τελευταίος εν ζωή παίκτης της Έβερτον ντε Βίνια που πήρε το πρωτάθλημα το 1950 και το 1952. Είναι ένα τρομερό επίτευγμα και εύχομαι να είσαι καλά. Από έναν τερματοφύλακα στον άλλο, σου εύχομαι τα πάντα από όλους στην Έβερτον».

Η… συνονόματη των «ζαχαρωτών» ιδρύθηκε το 1909 και ο θρύλος αναφέρει πως γεννήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας μερικών νεαρών που είχαν δει τη βρετανική Έβερτον να περιοδεύει στην περιοχή μαζί με την Τότεναμ.

Τα τελευταία χρόνια, τα δύο κλαμπ ανέπτυξαν στενές σχέσεις, ενώ το 2010 είχα αναμετρηθεί σε φιλική αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X