ΑΕΚ: Ελάχιστες πιθανότητες πια για Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς, ούτε σήμερα προπονήθηκαν

ΑΕΚ: Ελάχιστες πιθανότητες πια για Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς, ούτε σήμερα προπονήθηκαν
Photo Credits: INTIME

Δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα οι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελάχιστες είναι πια οι πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/09) οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες της Ένωσης δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα, ακολούθησαν για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα και έτσι πλέον είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς ο Ματίας Αλμέιδα για το ερχόμενο ματς της Ένωσης.

Θυμίζουμε πως ο Λιβάι παραμένει εκτός εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στο πρώτο ματς ενάντια στην Αντβέρπ, με τη διάγνωση να μιλά για τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Από την άλλη, ο Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό, ο οποίος προήλθε από ένα απότομο γύρισμα κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού κόντρα στην Αντβέρπ.

Τέλος, μπορεί οι δύο ποδοσφαιριστές να μην συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν στις προπονήσεις του Δικεφάλου στα Σπάτα, με τον Αλεξάντερ Καλένς να αναμένεται στην Ελλάδα αύριο (15/09), ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο στις προπονήσεις της ομάδας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X