«Σαλάτα» τα έκανε στο Κάσα Πία - Σπόρτινγκ ο VAR-ίστας του AEK - Ολυμπιακός (VIDEO - ΦΩΤΟ)

«Σαλάτα» τα έκανε στο Κάσα Πία - Σπόρτινγκ ο VAR-ίστας του AEK - Ολυμπιακός (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πρωταγωνιστής σε μέγα σκάνδαλο στο Κάσα Πία - Σπόρτινγκ ο VAR-ίστας του ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκάφα ολκής ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Πορτογαλία ο VAR-ίστας του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Ούγκο Μιγκέλ, ο οποίος τη 2η αγωνιστική μέτρησε καθαρό γκολ-οφσάιντ της Σπόρτινγκ στο εκτός έδρας ματς με την Κάσα Πία, όπου η πρώην ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου επικράτησε με 2-1.

Συγκεκριμένα, η Σπόρτινγκ προηγήθηκε μόλις στο 3′ της αναμέτρησης με τον Παουλίνιο και το γκολ μέτρησε παρότι o σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Και αυτό δεν το λέμε εμείς … Το θέμα αναδείχθηκε κυρίως από την Μπενφίκα στα πρώτα λεπτά του ματς και εν τέλει πήρε θέση λίγο αργότερα η Επιτροπή Διαιτησίας της πορτογαλικής ομοσπονδίας.

«Σαλάτα» τα έκανε στο Κάσα Πία - Σπόρτινγκ ο VAR-ίστας του AEK - Ολυμπιακός (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, η Επιτροπή Διαιτησίας τοποθετήθηκε λίγες ώρες αργότερα για το θέμα. Παραδέχθηκε πως έγινε λάθος από τον VAR και πως για 19 εκατοστά ο παίκτης ήταν οφσάιντ, με αποτέλεσμα να τον «εξαφανίσει» από τους ορισμούς, αν και σε κάποιες φωτογραφίες το νούμερο είναι στα 9 εκατοστά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Η Επιτροπή Διαιτησίας λυπάται για όσα συνέβησαν στο ματς της Κάσα Πία με τη Σπόρτινγκ και η ομάδα VAR θα μείνει εκτός ορισμών επ’ αορίστου», ανέφερε.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X