ΑΕΚ: Το δείπνο των παικτών της «Βασίλισσας» στο «Βυζαντινό» στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το δείπνο των παικτών της «Βασίλισσας» στο «Βυζαντινό» στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες της μπασκετικής ΑΕΚ και εν συνεχεία η «Βασίλισσα» δείπνησε το «Βυζαντινό»

Παίκτες της μπασκετικής ΑΕΚ παρακολούθησαν το ματς της αγέλης του Ματίας Αλμέιδα με τον Πανσερραϊκό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης βρέθηκαν και στο εστιατόριο «Βυζαντινό» όπου δείπνησαν.

«Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υπευθύνους του εστιατορίου, τους υπευθύνους του Γηπέδου, αλλά και από πλευράς AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ τους Γιώργο Κοσμά (Α΄ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο), Αγγελική Αρκάδη (Γενική Διευθύντρια) και Ανθή Παπακώστα (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων)», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η «Βασίλισσα».

Η ΑΕΚ είναι μία και αυτό φαίνεται και στην πράξη…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Αντιπροσωπεία των αθλητών της «Βασίλισσας» είχε τύχει θερμότατης υποδοχής στην «Αγιά Σοφιά» στο πλαίσιο της αναμέτρησης με Πανσερραϊκό. Ωστόσο, οι αθλητές της Ομάδας μας επισκέφτηκαν και το εντυπωσιακό εστιατόριο «Byzantino», όπου και απόλαυσαν τις εξαιρετικές γεύσεις και τη θαλπωρή του χώρου.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υπευθύνους του εστιατορίου, τους υπευθύνους του Γηπέδου, αλλά και από πλευράς AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ τους Γιώργο Κοσμά (Α΄ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο), Αγγελική Αρκάδη (Γενική Διευθύντρια) και Ανθή Παπακώστα (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων).

Δείτε την ανάρτηση της «Βασίλισσας»:

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X