Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφω στις ρίζες μου»

Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφω στις ρίζες μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει του Davis Cup έπαιξε με τα παιδιά που αγωνίζονται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο ρόστερ της Εθνικής, που συμμετέχει στο World Group 1 του Davis Cup, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο το διήμερο 16-17/9, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει τη Σλοβακία για μια θέση στο Davis Cup Qualifiers του 2024.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο5 στην παγκόσμια κατάταξης επισκέφτηκε την Πέμπτη (14/9) τα χωμάτινα γήπεδα του ομίλου της Γλυφάδας, κάνοντας έκπληξη στα παιδιά που προπονούνται σε αυτά.

Δημοσιεύοντας ένα VIDEO στα social media εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στην Ελλάδα ενόψει του τουρνουά κι ευχαρίστησε για το καλωσόρισμα που έλαβε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφω στις ρίζες μου και στο μέρος απ’ όπου ξεκίνησα το ταξίδι μου στο τένις. Είναι μεγάλη μου χαρά να μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με τα μελλοντικά λαμπερά αστέρια της χώρας μας και με τα πιο όμορφα χαμόγελα που με καλωσόρισαν! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, πέρασα υπέροχα», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X