Μπονούτσι: «Δέχτηκα ταπείνωση από την Γιουβέντους, ασεβής η συμπεριφορά της διοίκησης»

Μπονούτσι: «Δέχτηκα ταπείνωση από την Γιουβέντους, ασεβής η συμπεριφορά της διοίκησης»
Photo Credits: INTIME

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά από τη μήνυση που κατέθεσε κατά της Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θυμός αλλά και συγκίνηση, επιθυμία για ρεβάνς αλλά και νοσταλγία. Όλα αυτά τα συναισθήματα παντρεύτηκαν και ξεπήδησαν στην επιφάνεια στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της Γιουβέντους με την κατηγορία πως προκάλεσεσε επαγγελματική βλάβη και ζημιά στην εικόνα του.

«Διάβασα και άκουσα αναληθή πράγματα που ειπώθηκαν από την Γιουβέντους και τον προπονητή. Είναι ψέματα πως τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο μού γνωστοποιήθηκε η επιθυμία τους για να διακόψουμε τη συνεργασία μας στο φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, στις αρχές Μαΐου έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της ομάδας για να αποτελέσω την πέμπτη/έκτη επιλογή στην άμυνα», τόνισε στη συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα «Sportmediaset», για να προσθέσει με νόημα:

«Μόνο από αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες μυριζόμουν κάτι, μέχρι ήρθαν σπίτι μου στις 13 Ιουλίου οι Τζούντολι και Μάνα και με ενημέρωσαν πως δεν θα ήμουν πια μέλος του ρόστερ της Γιουβέντους και ότι η παρουσία μου στο γήπεδο θα εμπόδιζε την ανάπτυξη της ομάδας.

Αυτή ήταν η ταπείνωση που δέχτηκα μετά από 500 και βάλε παιχνίδια με τους μπιανκονέρι. Εκτίμησαν την αλληλεγγύη πολλών ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένων και εν ενεργεία, της Γιουβέντους και άλλων ομάδων.

Όλοι εξέφρασαν τη στήριξή τους για την ασεβή συμπεριφορά που έδειξε απέναντί μου η διοίκηση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X