«Πυλώνας για το Μεξικό ο Πινέδα, ο Λοθάνο θεωρεί εμφανή την ανάπτυξή του στην ΑΕΚ»

«Πυλώνας για το Μεξικό ο Πινέδα, ο Λοθάνο θεωρεί εμφανή την ανάπτυξή του στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα θεωρείται βασικός πυλώνας στην 11άδα του Μεξικού, πώς βλέπει ο τεχνικός, Χαϊμέ Λοθάνο την πορεία και την ανάπτυξή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα του Μεξικού επί ημερών Λοθάνο έχει αλλάξει με τον τεχνικό των Αζτέκων να θεωρεί τον άσο της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα έναν από τους βασικούς πυλώνες στην ενδεκάδα της Εθνικής.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «futboltotal», ο προπονητής της «Tri» έχει χτίσει την ομάδα πάνω σε τρεις ποδοσφαιριστές. «Ο Λοθάνο έχει ξεκαθαρίσει ότι στη δική του διαδικασία στην ομάδα υπάρχουν βασικοί παίκτες από τους οποίους θα ζητήσει να παίξουν όσο το δυνατόν σε περισσότερα ματς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Για να ακολουθήσει η επεξήγηση… Ποιοι είναι, δηλαδή, αυτοί οι παίκτες; Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Ρούμπεν Ροντρίγκες, οι τρεις απαραίτητοι παίκτες είναι οι Οτσόα, Έντσον Αλβάρες και ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

«Πυλώνας για το Μεξικό ο Πινέδα, ο Λοθάνο θεωρεί εμφανή την ανάπτυξή του στην ΑΕΚ»

«Ο Λοθάνο τους θεωρεί θεμελιώδη κομμάτια σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα και εν συνεχεία για τον Πινέδα αναφέρει πως «ο Πινέδα έχει όλη την προβολή στην Εθνική από την άφιξη του Λοθάνο που θεωρεί την ανάπτυξή του στην ΑΕΚ εμφανή».

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα ο Πινέδα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ότι παίζει στην Ευρώπη. Ο άσος της ΑΕΚ ανέφερε πως κάθε παίκτης βλέπει την Ευρώπη διαφορετικά, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τον βοηθά να γίνεται καλύτερος. Εξάλλου πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με την Ένωσης και αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, στοιχεία που τον ανέδειξαν ακόμα περισσότερο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X