Δυσαρεστημένος ο Άνταμ Σίλβερ με τις ανταλλαγές που ζήτησαν δημόσια οι Τζέιμς Χάρντεν και Ντέμιαν Λίλαρντ

Δυσαρεστημένος ο Άνταμ Σίλβερ με τις ανταλλαγές που ζήτησαν δημόσια οι Τζέιμς Χάρντεν και Ντέμιαν Λίλαρντ
Photo Credits: INTIME

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε ότι στο NBA δεν άρεσε το γεγονός ότι οι Τζέιμς Χάρντεν και Ντέμιαν Λίλαρντ ζήτησαν δημόσια ανταλλαγή, προσθέτοντας ότι ελπίζει αλλάξει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία των ομάδων του NBA θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες, με δύο μεγάλα ζητήματα να παραμένουν ανοιχτά: Οι δημόσιες τοποθετήσεις των Τζέιμς Χάρντεν και Ντέμιαν Λίλαρντ, που έχουν ζητήσει ανταλλαγή από τους Σίξερς και τους Μπλέιζερς αντίστοιχα

Ο Άνταμ Σίλβερ κλήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησής του με τα ΜΜΕ να απαντήσει και για αυτό το θέμα, ξέροντας ότι – ειδικά τα τελευταία χρόνια – όλο και περισσότεροι σταρ προχωρούν σε παρόμοιες κινήσεις, κάτι που χαλάει την εικόνα της λίγκας.

«Σε σχέση με τα αιτήματα ανταλλαγής, φυσικά και ως λίγκα δεν μας αρέσει” ανέφερε ο Κομισάριος του NBA απαντώντας λίγο γενικά, πριν γίνει πιο συγκεκριμένος: “Ως λίγκα, θέλουμε οι παίκτες και οι ομάδες να τιμούν τα συμβόλαια.

Παρακολουθώ και τις δύο περιπτώσεις στο Πόρτλαντ και την Φιλαντέλφεια και ελπίζω ότι θα βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί τους πάντες πριν ξεκινήσει η σεζόν. Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει ηρεμήσει κάπως η κατάσταση, τουλάχιστον όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις».

Για την ιστορία, ένας από τους λόγους που τα συγκεκριμένα αιτήματα έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό της λίγκας είναι ότι τόσο ο Χάρντεν όσο και ο Λίλαρντ φέρονται να έχουν αναφέρει στις ομάδες τους ότι θέλουν να γίνουν ανταλλαγή σε συγκεκριμένη ομάδα (στους Κλίπερς ο Χάρντεν, στους Χιτ ο Λίλαρντ), κάτι που έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Μάλιστα το NBA έφτασε στο σημείο να ερευνήσει και τις δύο υποθέσεις, σε σημείο που έγινε γνωστή η πληροφορία ότι ίσως η λίγκα ασκήσει βέτο σε πιθανή μετακίνηση του Λίλαρντ στους Χιτ, αν θεωρήσει ότι έγινε κάτι ύποπτο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X