Οικονόμου: "Είναι ένα παιχνίδι-παγίδα"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouΟ προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου έκανε δηλώσεις για τον αυριανό (18/1) αγώνα της ΑΕΚ με το Μαρκόπουλο στο κλειστό γήπεδο της Ριζούπολης και θεωρεί το συγκεκριμένο ματς ως παγίδα.

«Είναι μια ομάδα με την οποία παίξαμε και πριν δυο εβδομάδες. Την ξέρουμε και μας ξέρει. Για αυτό και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να νομίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Από τη μεριά μας, έχουμε δουλέψει πολύ στη διακοπή και δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, το οποίο και θέλουμε να διατηρήσουμε.
Είναι ένα παιχνίδι-παγίδα από την άποψη ότι κερδίσαμε πριν λίγες ημέρες και δεν πρέπει να πιστέψουμε πως θα έχει την ίδια κατάληξη αν εμείς δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ριζούπολη και θέλουμε να κλείσουμε με μια άνετη νίκη.
Στόχος είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχή σε όλες τις αθλήτριες, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X