Η Μάλαγα ψάχτηκε για Γκαρούμπα και Ιμπάκα

Η Μάλαγα ψάχτηκε για Γκαρούμπα και Ιμπάκα
Photo Credits: INTIME

Η αντίπαλος του Περιστερίου στους Ομίλους του BCL, Ουνικάχα Μάλαγα, ρώτησε για το status των Σερτζ Ιμπάκα και Ουσμάν Γκαρούμπα, αλλά δεν βρήκε ανοιχτές πόρτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σενάρια που θέλουν τους Ιμπάκα – Γκαρούμπα να γυρνούν στην Ευρώπη έχουν «φουντώσει» το τελευταίο διάστημα.

Ο πρώτος φέρεται να είναι «μια ανάσα» από την Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο, ενώ ο δεύτερος φημολογείται πως πλησιάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, υπήρχε κι άλλη ισπανική ομάδα που θέλησε να μπει στο «κυνήγι» τους: η Ουνικάχα Μάλαγα.

Όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χουάνμα Ροντρίγκεθ, η Μάλαγα προσπάθησε να προσεγγίσει τους παραπάνω παίκτες, όμως εκείνοι είχαν άλλες βλέψεις.

«Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη. Σίγουρα, υπάρχουν ονόματα που ρωτήσαμε, γιατί έπρεπε να το κάνουμε, όπως ο Γκαρούμπα και ο Ιμπάκα. Ωστόσο, εκείνοι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους και όχι την Ουνικάχα. Προς το παρόν και οι δύο θέλουν να μείνουν στο ΝΒΑ. Αν δεν βρουν κάτι εκεί, υπάρχουν έτοιμες τρεις – τέσσερις ομάδες της Euroleague, που θα τους προτείνουν συμβόλαια. Δεν ξέρω αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει τελικά τον Γκαρούμπα», τόνισε ο Ροντρίγκεθ στο “Zona Verde”.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X