Γιουβέντους: Ψάχνει ήδη τον αντί-Πογκμπά

Γιουβέντους: Ψάχνει ήδη τον αντί-Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει ήδη την διαδικασία αναζήτησης πιθανών στόχων για την αντικατάσταση του Πολ Πογκμπά σε περίπτωση που τιμωρηθεί για την υπόθεση ντόπινγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος χαφ έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες μετά το θετικό δείγμα που βρέθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ, με τους ιθύνοντες της Γιουβέντους να περιμένουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος που έδωσε ο Πογκμπά.

Σύμφωνα, ωστόσο με την «La Repubblica» οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν κάνει μια προεργασία για τον πιθανό αντικαταστάτη του Πογκμπά στην μεσαία γραμμή, έχοντας στο στόχαστρό τους τον Τόμας Παρτέι.

Ο 30χρονος μέσος της Άρσεναλ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέρα και οι «Κανονιέρηδες» είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν για την μεταγραφή του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Έτσι, στην Γιουβέντους περιμένουν το δεύτερο δείγμα του Πογκμπά και εφόσον υπάρξει τιμωρία για τον Γάλλο μέσο, θα κάνουν την κίνησή τους για την απόκτηση του Τόμας Παρτέι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X